vineri, 4 octombrie 2019

Important de stiut daca va cumparati un soundbar ieftin


Alegeti un soundbar neaparat cu conexiune bluetooth cu 3 sau mai multe canale - cel putin. Exista inca modele cu 2 canale si nu sunt altceva decat mini-stereo glorificate. Cu 3 sau mai multe canale, puteti simula sunetul surround pentru o experienta mai imersiva.

Mergeti pe un model de soundbar activ. Cele active vin cu amplificatoare incorporate (modelele pasive nu). Spunem ca merita, mai ales daca incercati sa economisiti spatiu sau doriti o solutie 2 pentru 1.
soundbar ieftin


Luati in considerare locul in care doriti sa plasati soundbarul. Il agati de un perete sau il asezi pe o masa? Estetic vorbind, acesta nu ar trebui sa fie mai lat decat televizorul dvs. si intr-o lume perfecta, indiferent daca atarnati pe un perete sau stau pe un raft, locul perfect pentru acesta este centrat sub sau deasupra televizorului. Doar asigurati-va ca aveti suficient spatiu! Un soundbar ieftin nu este neaparat mai slab calitativ, trebuie sa analizati sa bine specificatiile.

Acordati atentie conectivitatii. Majoritatea barelor de sunet vin Wi-Fi si / sau Bluetooth-activate, astfel incat sa puteti transmite cu usurinta muzica de pe orice computer, telefon sau tableta - ceea ce face ca bara de sunet sa fie si stereo. si verificati comutarea HDMI, ceea ce faciliteaza schimbarea surselor audio fara a fi necesara redirectionarea cablurilor HDMI.

Cumparati-va noul soundbar de la un dealer autorizat. Faceti acest lucru si veti primi garantia, serviciul si asistenta producatorului. (in cazul nostru, asistenta garantata chiar si mult timp dupa vanzare.

Mai multe info gasiti aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu