vineri, 20 mai 2022

Componentele active ale extractului de rasina Shilajit

 

Acidul fulvic și acidul elagic sunt două tipuri de acizi organici care se găsesc în substanțele humice. Acidul fulvic se găsește în sol, apă și plante. Este o substanta naturala care ajuta la mentinerea echilibrului activitatii microbiene in sol. De asemenea, oferă nutrienți plantelor și animalelor.

Acidul elagic se găsește în fructe precum perele și căpșunile. Ajută la absorbția nutrienților prin descompunerea proteinelor în aminoacizi.

Acidul humic se găsește în humus sau în materialul vegetal descompus, cum ar fi frunzele, scoarța și așchiile de lemn. Substanțele humice se formează din plante moarte în perioadele de temperaturi ridicate și niveluri scăzute de oxigen, cum ar fi în timpul incendiilor de pădure sau erupțiilor vulcanice. Substanțele humice conțin minerale precum calciu, magneziu, potasiu, fosfor, fier,

Acidul humic și acidul fulvic hipuric elagic sunt două tipuri de acizi organici. Sunt substanțe care apar în mod natural în mediu. Acidul fulvic este o substanță solubilă în apă derivată din substanțe humice. Se găsește în sol, plante, animale și microorganisme. Acidul fulvic hipuric este sarea acidului fulvic și aminoacidul glicină.

extract mumie shilajit

 

Beneficiile extractului Shilajit

Acizii humici sunt considerați a fi unul dintre cei mai importanți acizi organici pentru viața pe pământ, deoarece acționează ca catalizatori pentru reacții chimice care fac nutrienții la dispoziția organismelor care nu își pot sintetiza propriile surse de hrană. De asemenea, mențin un mediu stabil prin legarea metalelor grele și alți poluanți în sol, astfel încât să nu pătrundă în apele subterane sau să scape în atmosferă unde ar putea fi dăunătoare oamenilor sau vieții sălbatice.

Acidul humic este o substanță care se găsește în sol și în materia vegetală. Este cel mai comun material organic de pe Pământ. Acidul fulvic este un derivat al acidului humic și s-a dovedit că are multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi sprijinirea digestiei, îmbunătățirea tenului pielii și creșterea imunității.

Acidul hipuric este un compus organic care apare în mod natural în corpul uman și în unele alimente. Poate fi găsit în urină, transpirație, păr, unghii și mătreață. Acidul hipuric a fost folosit de secole ca remediu pentru boli hepatice, cum ar fi icterul și hepatita B.

Acidul elagic este un compus fenolic natural cu proprietăți antioxidante care se găsește în plante precum rodiile, strugurii, merisoarele, merele și prunele. S-a demonstrat că reduce

Extractul de rășină mumie Shilajit este folosit pentru proprietățile sale antiinflamatorii, pentru ameliorarea durerii și ca antiseptic pentru rănile minore.

Extractul de rășină Shilaji este un extract din scoarța unui copac găsit în India. Rășina este folosită pentru a face o varietate de produse, inclusiv tămâie, parfum și medicamente.

Shilajeet sau Shilajit (sanscrită: शिलाजीत्) este o ceară minerală care se găsește în mod natural în anumite lanțuri muntoase din Himalaya, în principal în Nepal și India. Este folosit ca medicament pe bază de plante ayurvedic și ca materie primă pentru producerea săpunurilor, uleiurilor și bețișoarelor de tămâie.

Se știe că Shilajeet este folosit de peste 3.000 de ani în Ayurveda ca remediu pe bază de plante. Se spune că are multe beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea digestiei și a metabolismului,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu