vineri, 11 iunie 2021

Tehnologia de calcare verticala cu abur

Calcarea verticala folosind aburul este o tehnica relativ noua si ne face viata mai usoara deoarece o mare parte in efort era consumat pentru asezarea hainelor corect pe masa de calcat inainte de a da cu fierul de calcat pe ele. Acum putem calca hainele direct pe umeras, ceea ce reduce mult neplacerile cauzate de aceasta misiune casnica.

Deși cutele sunt ușor de presat si netezit la unele țesături, nu toate se descurcă bine cu contactul direct cu un fier de călcat. Un calcator vertical cu abur poate fi o alternativă mult mai convenabilă și portabilă la călcat și ar putea fi modalitatea preferată de a netezi unele dintre articolele de îmbrăcăminte preferate.

Aceste dispozitive direcționează un flux constant de abur către îmbrăcăminte. Aburul eliberează ușor ridurile, mai degrabă decât să le forțeze cu ajutorul căldurii directe. Cu unele materiale, este un mod extrem de eficient de a reîmprospăta hainele care au nevoie de ea.

masina calcat vertical cu abur - calcator


Cheia succesului cu aburele este să vă asigurați că au suficientă putere pentru a face treaba. Acest lucru se regăsește în puterea de abur expusă de dispozitivul însuși. Un element puternic de încălzire este cheia acestui lucru. De asemenea, puteți privi puterea de abur pe minut ca o metodă de comparare între două dispozitive.

Dar dacă doar ocazional trebuie să îndepărtați ridurile de pe articole de îmbrăcăminte, este posibil să nu aveți nevoie de centrala electrică pe care o veți obține cu una pe care ați folosi-o intens. Deși puterea de abur este întotdeauna importantă, este posibil să reușiți să scăpați cu un abur care are un rezervor de apă mai mic și căruia îi lipsesc unele dintre caracteristicile de confort.

Pentru cei care intenționează să facă destul de puțin abur, acordați o atenție deosebită capacității rezervorului. Unul care conține o cantitate mai mare de apă vă va oferi de obicei mai mult timp de abur. Dar unele electrocansince de tipul calcator vertical cu abur vor afișa minutele de abur continuu pe care le veți obține de la fiecare sesiune.

Îndepărtarea ridurilor de îmbrăcăminte nu este singura utilizare pentru un vapor. De asemenea, vă pot ajuta să îndreptați perdelele și alte țesături în jurul casei. Posibilitatea de a vă derida draperiile fără a le scoate și a le pune pe masa de călcat este un bonus imens.

sursa: dontwasteyourmoney.com











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu