vineri, 11 iunie 2021

Remedii naturiste anxietate si stress Tulsi Eco

 Exista produse naturiste care va ajuta sa combateti anxietatea si stress-ul, iar unul dintre acestea este Tulsi ECO sau busuiocul sfant.

S-ar putea să începeți să vă simțiți în general anxioși, dar dacă simptomele dvs. se înrăutățesc sau durează mai mult decât ar trebui, ar putea fi timpul să obțineți sprijin. 

Simptomele anxietatii includ:

  •      senzație de nervozitate, de margine sau de panică tot timpul
  •      simțindu-mă copleșit sau plin de spaimă
  •      simțindu-se scăpat de sub control
  •      având probleme cu somnul
  •      apetit scăzut
  •      găsindu-i greu concentrarea
  •      senzație de oboseală și ursuz
  •      bătăile inimii foarte repede sau crezând că aveți un atac de cord
  •      având gura uscată
  •      tremurând
  •      senzație de leșin
  •      crampe stomacale și / sau diaree / care trebuie să facă pipi mai mult decât de obicei
  •      transpira mai mult decât de obicei
  •      picioare oscilante
  •      devenind foarte fierbinte

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome de mai sus, nu înseamnă că aveți cu siguranță o problemă de anxietate. Dar dacă oricare dintre ele îți afectează viața de zi cu zi, este o idee bună să spui cuiva în care ai încredere despre cum te simți.

terapie remedii naturiste tulsi eco anxietate


Remedii pentru anxietate

Terapia prin discutii

Terapia vorbitoare vă poate ajuta să ajungeți la rădăcina a ceea ce vă provoacă anxietatea. Cu terapia cognitiv-comportamentală (TCC), lucrezi cu un terapeut care te ajută să-ți înțelegi gândurile și sentimentele și apoi te ajută să explorezi modalități de a schimba modul în care te afectează. De asemenea, înveți tehnici practice pentru a te ajuta să te relaxezi și să te descurci mai bine în viața de zi cu zi.

Consilierea și terapia (uneori numite „psihoterapie”) sunt ambele tipuri de terapie vorbitoare, care pot fi o sursă de sprijin dacă vă luptați cu ceva. După cum sugerează și numele, „terapia de vorbire” implică adesea vorbirea despre sentimentele, gândurile și experiențele tale. Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți ce se întâmplă în viața dvs. și să vă ofere un loc sigur în care să puteți vorbi despre sentimente dificile, să scoateți lucrurile de pe piept și să găsiți modalități de a face față când lucrurile sunt dificile.

Consilierea sau terapia vă pot fi oferite ca tratament pentru o anumită problemă de sănătate mintală, dar nu este necesar să aveți o afecțiune de sănătate mintală diagnosticată, sau chiar o „problemă” specifică, pentru a face terapia vorbitoare.

Puteti utiliza in paralel si Tulsi Eco pentru a combate eficient simptomele anxietatii, in timp ce incercati sa indepartati sursa acestor nelinisti.

Care este diferența dintre terapie și consiliere?

S-ar putea să auziți oamenii folosind cuvintele „consiliere” sau „terapie” pentru a însemna același lucru, dar există o ușoară diferență între cele două. Consilierea este de obicei pe termen scurt și se concentrează adesea pe găsirea de soluții pentru o anumită problemă cu care vă confruntați acum. De exemplu, dacă ați pierdut recent o persoană dragă, puteți participa la consiliere pentru durere.

Terapia este de obicei pe termen mediu sau lung și se concentrează mai mult pe explorarea gândurilor, sentimentelor sau comportamentelor care vă afectează viața. De exemplu, dacă aveți dificultăți în relații sau vă luptați de ceva vreme și lucrurile nu se îmbunătățesc, puteți merge la terapie pentru a înțelege ce cauzează problema.

În terapia vorbitoare, un terapeut sau consilier instruit vă va asculta problemele și va lucra cu dvs. pentru a vă ajuta să înțelegeți ce cauzează aceste probleme și să găsească soluții care să vă ajute să le depășiți.

Sursa: youngminds.org.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu